SPRO

SPRO je član Gamakatsu grupe, jedne od vodećih kompanija za ribolovački pribor. SPRO je osnovan davne 1994. kad je Gamakatsu odlučio da je vreme da bolje servisira teritoriju Evrope. Do tada je Gamakatsu pribor (uglavnom udice) prodavan posredstvom distributera širom Evrope.  Kompanija je uvidela da je Evropa potencijalno veliko tržište, pa je Gamakatsu osnovao sopstveni distributivni cenatar Spro NV u Holandiji.

SPRO katalog 2024

Gamakatsu

Gamakatsu je osnovan davne 1955. godine od strane Shigekatsu Fujii, vizionara koji je zaslužan sa proizvodnju najkvalitetnijih udica u Japanu. Njegova primena inovativnih tehnika, mašina, materijala, proizvodnih tehnologija zauvek su promenile proizvodnju udica u svetu. Danas je Gamakatsu privatna firma i poznati brend širom sveta.

Gamakatsu katalog 2024

Strategy je kao i SPRO član Gamakatsu grupe napravljen za strastvene ljubitelje šaranskog ribolova. Brend STRATEGY® se bavi razvojem pribora i opreme za šaranski ribolov, dok STRATEGY® BAITS u ponudi ima široku paletu jako kvalitetnih šaranskih mamaca. Strategy poseduje veliki međunarodni tim terenskih šarandžija koji svake godine testira i pravi nove proizvode. Ovo je samo jedan od razloga zašto je ovaj brend stekao poverenje mnogih šarandžija širom sveta.

Strategy katalog 2024

cresta

Inovacija i identitet brenda su veoma važni u ribolovnoj inudstriji. Razvijem kompletno novih proizvoda i unapređenjem postojećih cilj razvojnog tima Cresta je da ribolovcima predstavi kompletnu liniju prepoznatljivih i funkcionalnih proizvoda.

Cresta katalog 2024

dam-gear-fishing-word-pribor-i-oprema-za-pecanje-1

Tradicija, inovacije i kvalitet ribolovačke opreme od 1875. godine. DAM je jedna od najvećih proizvođača opreme za ribolov u Evropi. Štapovi, mašinice, varalice – sve što vam je potrebno da opremite svoju ribolovačku radnju naćićete kod nas. MADCAT se kao podbrend izdvojio u segmentu opreme za ribolov soma.

DAM katalog 2024

Osnivač i dizajner ove kompanije je Mads Grosell, iz Kopenhagena u Danskoj. Iz hobija je počeo da pravi svoje varalice i štapove, koji su prerasli u veliku kompaniju sa međunarodnom reputacijom i distribucijom. Savage Gear je vlasništvo Svendsen Sport A / S koji je vodeći evropski dobavljač opreme za sportski ribolov.

Savage Gear katalog 2024

prologic-fishing-word-pribor-i-oprema-za-pecanje

Brend je pokrenut 2004. godine u Velikoj Britaniji, kao brend usko specijalizovan za šaranski ribolov. Prologic ima ogromnu paletu ribolovačke opreme i pribora koji su namenjeni šaranskom ribolovu. Inače, brend Prologic je deo velike Svendsen Sport grupacije. Svendsen Sport A / S je vodeći evropski dobavljač opreme za sportski ribolov.

Prologic katalog 2024

carp-gear-fishing-word-pribor-i-oprema-za-pecanje

Domaći brend koji se bavi proizvodnjom veoma kvalitetnog olova, sistema i prateće opreme za moderan šaranski ribolov. Moto brenda je “potpuni kvalitet kao i zaštita prirode i očuvanje ribljeg fonda”. Brend koji je dobro poznat kako domaćim tako i stranim ribolovcima šarana. Izuzetan kvalitet i širok asortiman šaranskog olova i šaranskih sistema vrhunskog kvaliteta.

Carp System proizvodi

Ovaj brend dizajnirali su pecaroši za pecaroše, sa željom da krajnji korisnik bude u potpunosti zadovoljan. Ako se uzmu u obzir cena, izgled i performanse, NYTRO proizvodi su odličan izbor u srednjem cenovnom rangu. Njihov primarni fokus  je fider ribolov na komercijalnim jezerima i rekama.

Nytro katalog 2024

NOVI CANNIBAL SHAD